Navigáció kihagyása Oldaltérkép megjelenítése

... your smile is always a good investment ...

A választott fogorvos Bécsben Dr. Mészáros Ágnes sok időt szán önre

A SLOW DENTISTRY® tanúsítvánnyal rendelkező fogorvos.

Az egészséges és szép fogak az életminőség nagy részét képezik. Dr. Mészáros Ágnes, a bécsi óvárosi rendelővel rendelkező fogorvos célja ezek megőrzése. Rendelőnkben a legmagasabb színvonalú kezelésre számíthat.

A fogászati ellátás előnyei a szomszédos országokban

Ha Magyarországon kezelteti fogait, jelentősen csökkentheti a költségeket, és ugyanolyan magas színvonalú ellátásban részesülhet, mint Ausztriában. Az ingyenes első vizsgálatra bécsi telephelyünkön kerül sor.

Rendelőnkben minden típusú beavatkozásra alkalmas műtő található. Saját szobákat kínálunk éjszakai és hosszabb tartózkodásra.

Sok esetben egy napon belül be tudjuk illeszteni a CAD/CAM fogpótlást.

SLOW DENTISTRY® tanúsítvánnyal rendelkező fogorvos

Mivel Dr. Mészáros Ágnes SLOW DENTISTRY® minősítéssel rendelkezik, lassan és nagyon óvatosan dolgozik, a biztonság, a megértés, a jó közérzet és a kényelem tudatában.

Az egész csapat rendszeres nemzetközi továbbképzései és tanfolyamai biztosítják, hogy mindig naprakészek legyünk az innovatív kezelési módszerek, anyagok és berendezések terén. Mottónk: „... mert a pácienseink elégedettsége a legfontosabb számunkra!”

Fogorvosi rendelő Bécsben

Ingyenes első vizsgálat Bécsben

  • Saját műtő minden típusú műtéthez
  • Saját szobák éjszakai és hosszabb távú tartózkodáshoz
  • CAD/CAM fogpótlás - a koronák és hidak még aznap beilleszthetők.
Tanácsadás és árak

A fogorvos szolgáltatásai az implantátumtól a profilaxisig

Rendelőnkben a fogászat minden területén professzionális kezekben van. Széleskörű kezelési palettánk a következőket foglalja magában:

Implantológia

Az implantátumok szinte megkülönböztethetetlenek a természetes fogaktól. Szilárdan rögzülnek az állkapocsban, természetesnek tűnnek, és olyan érzést keltenek, mint az Ön saját fogai. Ha több fog hiányzik, az implantátumokkal alátámasztott, rögzített, egybeépített koronák vagy hidak tökéletes megoldást jelenthetnek. Fogatlan állkapocs esetén akár implantátummal támogatott protézisek is lehetségesek.

Parodontológia

Az egészséges íny fontos a fogak megőrzéséhez. Sok esetben akkor is meg tudjuk őrizni a fogakat, ha azok nagyon lazák és a csontvesztés már előrehaladott. Ezt a legmodernebb mikrosebészeti eljárásokkal és szisztematikus terápiával érjük el.

Szájsebészet

A szájsebészeti eljárások közé tartozik a bölcsességfog-eltávolítás, az apikoektómia és a cisztaeltávolítás.

Fogászati esztétika

Véleményünk szerint a kozmetikai, esztétikai fogászat a funkció és az esztétika ideális kombinációja a legmagasabb szinten. Szakterületünk a fogfehérítés, a furnérok, az inlayek, onlayek és a teljes kerámia koronák.

Fogpótlás

A hiányzó fogakat korona és híd formájában rögzített fogpótlással pótoljuk. Kivehető részleges és teljes fogsorral is ellátjuk az állkapcsot, ha nem maradt meg elegendő fog.

CAD / CAM fogpótlás

Egy háromdimenziós digitális kép segítségével egy CAD-program segítségével elkészítjük az egyedi szájüregi helyzet teljes és nagyon részletes ábrázolását. A fogpótlást digitálisan, a képek alapján pontosan illeszkedőre konstruáljuk.

Szorongó betegek kezelése

Az allergiások számára fémmentes biokompatibilis anyagokból és kerámia implantátumokból készült fogpótlást kínálunk. A szorongó pácienseket helyi érzéstelenítésben, általános érzéstelenítésben vagy szürkületi alvásban kezeljük.

Endodoncia

Ha a szuvasodás már átterjedt a gyökérre, a modern technológia segítségével fájdalommentes gyökérkezeléseket végzünk - akár bonyolult vagy szűk gyökércsatornák esetén is.

Fogszabályozás

Egyenes fogak a láthatatlan fogszabályozónak (alignerek) vagy a klasszikus fogszabályozónak (zárójelek) köszönhetően - bármely életkorban.

Megelőzés

A fogkő felhalmozódásának kellemetlen következményei a fogszuvasodás és az ínygyulladás. Ha ezeket a betegségeket nem kezelik, nemcsak a fogszövet, hanem a csont is károsodik, így a fogak már nem tartanak szilárdan az állkapocsban. Legrosszabb esetben fennáll a fogak elvesztésének veszélye.

All-On-4

Az All-on-4 koncepció egy egyszerűsített, minimálisan invazív és hatékony módszer a teljes fogív pótlására teljes foghiány vagy fenyegető fogvesztés esetén. Ez a teljes állkapocs azonnali helyreállítását jelenti implantátummal alátámasztott fogsorral.

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online most tapasztalt fogorvosától!
Az Ön Dr. Mészáros Ágnes és csapata

Az oldal tetejére